Portfólióvarázsló

Varázslónkat régi és új ügyfeleinknek egyaránt ajánljuk. Azok, akik már rendelkeznek Hazai Pioneer Alapokból összeállított portfólióval, könnyen és gyorsan megkaphatják annak múltbeli hozamait, láthatják, hogy az egyes portfólió elemek értéke miként alakult a megjelölt időszakban. Azok, akik most gondolkoznak ezen, reményeink szerint hasznos segítséget találnak az alábbi programban.

(Felhívjuk figyelmüket, hogy a megjelenített hozamok és teljesítmények a múltbeli adatokat mutatják, melyek nem jelentenek garanciát a jövőbeli hozamok nagyságára!)

A nyomtatáshoz PDF olvasó szükséges, valamint engedélyezze a felugró ablakokat erről a webhelyről.

* A European Small Companies részalap a European Potential részalapba, a Top Global Players részalap a Global Select részalapba és a Global Sustainable Equity részalap a Global Ecology részalapba olvadt be 2010. december 11-én. A beolvadó alapok befektetői a beolvadó alapok a megjelölésével tudnak a 2010.12.10. előtti kezdő időponttal hozamot kalkulálni. A hozamszámításhoz a befogadó részalapok árfolyamait a hivatalos átváltási árfolyamokkal módosítottuk.