Jognyilatkozat

A Pioneer Alapkezelő Zrt. rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain
található információkat. Bár a Pioneer Alapkezelő Zrt. minden ésszerű
intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az
adatok időközben változhatnak. Ezért a Pioneer Alapkezelő Zrt. nem vállal
semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért,
pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra
is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz
hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. A Pioneer Alapkezelő Zrt. nem
felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

A Pioneer Alapkezelő Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, hiányosságából, hibájából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az adatátviteli út hibájából vagy más hasonló okból származnak.

A Pioneer Alapkezelő Zrt. fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. A Pioneer Alapkezelő Zrt. nem használja weboldalait arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon. A weboldalakon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével.

A Pioneer Alapkezelő Zrt. weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák felhasználásához a Pioneer Alapkezelő Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

A Pioneer Alapkezelő Zrt. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap látogatása során az Ön számítógépének IP címe és a böngésző szoftvertől függő egyes adatait a honlapra vonatkozó kéréseket kiszolgáló informatikai rendszer látogatottsági statisztikák készítése és a rosszindulatú informatikai támadások vagy próbálkozások beazonosítása végett gyűjti és tárolja.

Kapcsolat

Alapkezelő elérhetőségei:

Telefon:

+36 1 577-4200

Fax:

+36 1 577-4250

E-Mail:

alapkezelo@pioneerinvestments.com