Jognyilatkozat


A Pioneer Alapkezelő Zrt., az Amundi csoport vállalata (a továbbiakban "Alapkezelő") rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. Bár az Alapkezelő minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok időközben változhatnak. Ezért az Alapkezelő nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. Az Alapkezelő nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

Az Alapkezelő nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, hiányosságából, hibájából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az adatátviteli út hibájából vagy más hasonló okból származnak.

 

Az Alapkezelő fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. Az Alapkezelő nem használja weboldalait arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon. A weboldalakon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével.

 

Az Alapkezelő weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szövegek, szövegrészletek, képek és grafikák felhasználásához az Alapkezelő előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

Az Alapkezelő bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CII. törvény rendelkezései szerint kezel.

 

Tájékoztatjuk, hogy a honlap látogatása során az Ön számítógépének IP címe és a böngésző szoftvertől függő egyes adatait a honlapra vonatkozó kéréseket kiszolgáló informatikai rendszer látogatottsági statisztikák készítése és a rosszindulatú informatikai támadások vagy próbálkozások beazonosítása végett gyűjti és tárolja.

 

Pioneer Alapkezelő Zrt., az Amundi Csoport vállalata

Székhely: 1011 Budapest, Fő utca 14

Telefon: 577 4200

Fax: 577 4250

e-mail: alapkezelo@amundi.com

Kapcsolat

Alapkezelő elérhetőségei:

Telefon:

+36 1 577-4200

Fax:

+36 1 577-4250

E-Mail:

alapkezelo@amundi.com