Mobil alkalmazás

Elkészült a Pioneer Alapkezelő mobil alkalmazása iPhone-okra és androidos telefonokra. Az alkalmazás ingyenes és lehetővé teszi az okostelefonok használói számára, hogy bármikor és bárhol elérjék az alapok teljesítményadatait, az árfolyamokat és az árfolyamgörbéket.

A Pioneer Alapkezelő létrehozta saját, magyar nyelvű, okostelefonokon működő mobil alkalmazását. A magyar fejlesztés egy nemzetközi Pioneer Investments projekt része, mely a CEE Régió hat országában egyszerre indul. Az ingyenes alkalmazás segítségével a felhasználók a Magyarországon forgalmazott Pioneer Investments alapokról kaphatnak információt. Az alkalmazás keresőmotorja segítségével az alapok napi árfolyamait, különböző időszakok hozamait és árfolyamgörbéit érhetik el a felhasználók.

Az alkalmazás elindítása csupán az első lépés. A magyar verzió jelenleg a termékpaletta luxemburgi (eur és usd devizákban elérhető) alapjainak adatait kínálja. A közeljövőben az alkalmazás szolgáltatásainak bővítését tervezzük, első lépések között a Pioneer Alapkezelő hazai (forintos) alapcsaládjának elérését tesszük majd lehetővé.

 

Az alkalmazás a "Pioneer Investments" név alatt található meg a "Finance" kategóriában az Apple App Store-jában és az Android Market-en, vagy az alábbi linkekre kattintva.

 

 


 

 

 

 

Néhány kép a programból:

 

 

.