Bevezetés

A társadalmi felelősségvállalás a Pioneer Investments vállalati kultúrájának része, amely azokon az értékeken, magatartásformán és célkitűzéseken alapul, amelyek elérésére naponta törekszünk.

 

 Elkötelezetten valljuk: küldetésünk az, hogy fenntartható értékeket biztosítsunk mindazoknak, akik érdekeltek cégünk sikereiben: az ügyfeleknek, az alkalmazottainknak, a helyi önkormányzatoknak, a részvényeseknek. Valljuk, hogy a felelősségteljes befektetési politika és a jó vállalati gyakorlat segít kiépíteni a piacok bizalmát és végső soron kedvezőbb hozamokat biztosít befektetőink számára.

 

Az átláthatóság növelése, a kiszámíthatóság és a nyilvánosság azok az elvek, amelynek megvalósítását mindig is szorgalmaztunk cégünknél. Ez a meggyőződés megerősíti elkötelezettségünket az ENSZ Felelős Befektetési Elvei (United Nation Principles for Responsible Investment (UNPRI)) iránt, amelyet 2009. február/márciusban írtunk alá.

 

Mivel teljes mértékben tudatában vagyunk annak, hogy alapkezelői minőségünkben milyen felelős szerepet játszunk ügyfeleink vagyonának hosszú távú megőrzésében, támogatjuk azokat a kezdeményezéseket is, amelyek segítik a társadalmi és környezeti kockázatok kezelését, ezért olyan befektetési lehetőségekkel bővítettük termékkínálatunkat, amelyek az etikai és fenntarthatósági szempontokat is figyelembe veszik.

Kapcsolat

Alapkezelő elérhetőségei:

Telefon:

+36 1 577-4200

Fax:

+36 1 577-4250

E-Mail:

alapkezelo@pioneerinvestments.com