Magánvagyon kezelés

Portfoliókezelés magánszemélyeknek - sajátos partnerkapcsolat

Az Amundi Alapkezelő Zrt. jelenleg számos magánvagyon értékmegőrzéséről és gyarapodásáról gondoskodik magánvagyon-kezelési konstrukciók keretében. Mi a portfoliókezelést nem pusztán egyszerű megbízotti viszonyként fogjuk fel, hanem egy olyan partnerkapcsolatként, amely legalább annyira személyes és bizalmas, mint a századforduló ügyfél-magánbankári kapcsolata.

 

Felmérjük befektetőink hozam-kockázat elképzeléseit

A legfontosabb, hogy minden egyes hozzánk forduló potenciális ügyfelet a maga egyedi, sajátos kockázatviselő képessége szerint kezelünk és már a kapcsolatfelvétel szakaszában támogatjuk partnereinket, kezdve a befektetési tanácsadástól egészen a piaci folyamatokkal kapcsolatos felvilágosításig. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél jobban megismerjük, milyen portfolió képviseli leginkább partnereink kockázat, hozam és likviditás elvárásait. Ennek érdekében nemcsak a portfoliókezelés kezdetén, hanem annak folyamatában is rendszeresek a konzultációk, személyes találkozások.

 

Folyamatos számszaki tájékoztatás, kiforrott jelentési rend, elemzések

A portfoliókezelés során partnereink kéthetente részletes eszközérték jelentést kapnak vagyonuk értékének és összetételének aktuális állásáról, illetve az időszak alatt bekövetkezett tranzakcióról. Ezen túl elemzésekkel és piaci kommentárokkal látjuk el őket. A kezelt vagyon biztonságáról a portfoliókezelő szakmai hozzáértésén túl jól bejáratott letétkezelői rendszer gondoskodik.

 

A portfoliókezelés költségszerkezete átlátható és ellenőrizhető

Magánportfolió-kezelési konstrukciókkal az 100 millió forintos nagyságrend felett állunk természetes személyek rendelkezésére. A portfoliókezelés díját az éves átlagos lekötött tőkére vetítve számítjuk ki. Ebben már benne vannak a portfoliókezelőn kívül álló költségek, mint például a portfolió elemeinek letéti őrzési- és transzfer díjai, vagy devizakonverziós díjak, így a portfoliókezelési konstrukció költség szerkezete egyszerű és könnyen nyomon követhető.

 

Globális lefedettség - lokális figyelem

A portfoliókezelési megállapodás keretén belül nemcsak a hazai pénz- és tőkepiac eszköztára áll partnereink rendelkezésére, de a globális tőkepiaci hozzáférés is része a mindennapi üzletmenetnek. Ennek keretében az USA, Nyugat Európa, és Közép-Európa piacain forgalmazott állam- és AAA besorolású vállalati kötvényeket, a vezető tőzsdéken jegyzett részvényeket és egyéb tőkepiaci eszközöket is kínálunk ügyfeleinknek a befektetési politika kialakítása során. Lehetőség van például kizárólag egy - egy régióra és/vagy eszközcsoportra (pl. csak USA részvények vagy EURO államkötvények) összpontosító célzott portfolió kialakítására. Alapkezelő szakembereink a mélyebb szakmai részletek, piaci folyamatok, pénzügytechnikai tudnivalók tekintetében folyamatosan partnereink rendelkezésére állnak telefonon, E-mailen vagy személyesen - mindezek a szolgáltatások a portfoliókezelési folyamat szerves részét képezik.

Kapcsolat

Alapkezelő elérhetőségei:

Telefon:

+36 1 577-4200

Fax:

+36 1 577-4250

E-Mail:

alapkezelo@amundi.com